Известие

Collapse
No announcement yet.

Aлфа 147 фейслифт 1.9JTDM 16v 150 ps мнение

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Aлфа 147 фейслифт 1.9JTDM 16v 150 ps мнение

Здравейте, направи ми впечатление,че много е изписано за модела 147, но не и за следващата модификация след 2005 година. Тъй като закупих такъв автомобил с двигател 1.9 дизел 150 коня, бих искал да ви помоля за мнения относно двигателя, скоростната кутия/съединителя и ходовата част. Като цяло от това, което съм чел, алфите не могат да се похвалят с издръжливост и качествена изработка, но дали с фейслифта нещата не се променят? Скърцат втулките на носача ако не се лъжа,но това не е болка за умиране. Моля за вашето мнение относно тази модификация на този иначе красив автомобил

Ми ти вече си си е купил, кво да ти кажем!
    СУПЕР е колата.

И след като Алфите немоат са похвалат с качествена изработка и издържливост, ти що не си взе ГОЛФ като за тях се пише, че са мнооо качествени и издържливи?!!!

Покарай малко и ще чакаме отзиви от теб........

Поздрави за избора!
    sigpic
    Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
    156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
    147 JTDm 140-Малката манекенка
    GT- JTDm 150

Comment

Първоначално публикувано от patsev Покажи съобщение
      Здравейте, направи ми впечатление,че много е изписано за модела 147, но не и за следващата модификация след 2005 година. Тъй като закупих такъв автомобил с двигател 1.9 дизел 150 коня, бих искал да ви помоля за мнения относно двигателя, скоростната кутия/съединителя и ходовата част. Като цяло от това, което съм чел, алфите не могат да се похвалят с издръжливост и качествена изработка, но дали с фейслифта нещата не се променят? Скърцат втулките на носача ако не се лъжа,но това не е болка за умиране. Моля за вашето мнение относно тази модификация на този иначе красив автомобил
      Да не би да става въпрос за синята 147-ца,която се продаваше в Бобикар-Хасково?
      Mercedes ML 63 AMG 07'
      159 TI 2.4JTDm SW 09'
      156 2.0 20V Turbo
      VW Phaeton 3.0 TDI 09'
      sigpic

Comment

Не е. От Австрия я взех

Comment

Мотора е много пъргав...мисля, че го слагат на 159, както и на ноите Опел Вектри..1.9 дизел 150к.с.....какво може да желаеш повече....
          По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
          https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

И вноса от Австр е много по желателен отколкото от Италия.....
            "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
            F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от V_A_N_K_A_T_A Покажи съобщение
              Да не би да става въпрос за синята 147-ца,която се продаваше в Бобикар-Хасково?
              Ся ако кажеш че имаш инфо за нея На външен вид е мног оготино но иначе технически незнам...
              156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Чудесен автомобил и да го караш със здраве.скърцането на втулките на носачите не е задължително
                Alfa 156 1.8TS - 98 старата
                Alfa 147 1.9JTD - 05 новата

Comment

Working...
                X