Здравейте, направи ми впечатление,че много е изписано за модела 147, но не и за следващата модификация след 2005 година. Тъй като закупих такъв автомобил с двигател 1.9 дизел 150 коня, бих искал да ви помоля за мнения относно двигателя, скоростната кутия/съединителя и ходовата част. Като цяло от това, което съм чел, алфите не могат да се похвалят с издръжливост и качествена изработка, но дали с фейслифта нещата не се променят? Скърцат втулките на носача ако не се лъжа,но това не е болка за умиране. Моля за вашето мнение относно тази модификация на този иначе красив автомобил
Известие
Collapse
No announcement yet.
Aлфа 147 фейслифт 1.9JTDM 16v 150 ps мнение
Collapse
X
-
Ми ти вече си си е купил, кво да ти кажем!
СУПЕР е колата.
И след като Алфите немоат са похвалат с качествена изработка и издържливост, ти що не си взе ГОЛФ като за тях се пише, че са мнооо качествени и издържливи?!!!
Покарай малко и ще чакаме отзиви от теб........
Поздрави за избора!sigpic
Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
147 JTDm 140-Малката манекенка
GT- JTDm 150
-
Първоначално публикувано от patsev Покажи съобщениеЗдравейте, направи ми впечатление,че много е изписано за модела 147, но не и за следващата модификация след 2005 година. Тъй като закупих такъв автомобил с двигател 1.9 дизел 150 коня, бих искал да ви помоля за мнения относно двигателя, скоростната кутия/съединителя и ходовата част. Като цяло от това, което съм чел, алфите не могат да се похвалят с издръжливост и качествена изработка, но дали с фейслифта нещата не се променят? Скърцат втулките на носача ако не се лъжа,но това не е болка за умиране. Моля за вашето мнение относно тази модификация на този иначе красив автомобилMercedes ML 63 AMG 07'
159 TI 2.4JTDm SW 09'
156 2.0 20V Turbo
VW Phaeton 3.0 TDI 09'
sigpic
Comment
-
Мотора е много пъргав...мисля, че го слагат на 159, както и на ноите Опел Вектри..1.9 дизел 150к.с.....какво може да желаеш повече....По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Първоначално публикувано от V_A_N_K_A_T_A Покажи съобщениеДа не би да става въпрос за синята 147-ца,която се продаваше в Бобикар-Хасково?На външен вид е мног оготино но иначе технически незнам...
156 2.4JTD 136+ PS
Comment
Comment